Vecka 8 torsdag

Torsdag Bio i gympahallen

Bio i idrottshallen.
Här sitter alla avdelningarna och mumsar popcorn medan vi ser en bra film. Som filmduk har vi satt upp ett segel som är köpt hos Harald Nyborg.

Vecka 8 onsdag

Onsdag Ugglebadet

Idag har vi badat på Ugglebadet. Vi åkte vattenruschkana, lekte med skumgummibåtar och åt hamburgare med bröd. Vi var där jätte länge och alla hade roligt.

Vecka 8 tisdag

Gymnastiksalen

På eftermiddagen gick vi till gymnastiksalen och lekte. Barnen fick fri lek. Här är några killar som klättrar upp för en tjockmatta, det är inte så lätt.

Vecka 8. Fettisdagen

Fettisdagen
Idag firar vi fettisdagen med hembakta semlor. Alla fick göra sin egen semla och de som inte tyckte om mandelmassa fick jordgubbssylt i sin.
Mmmm, ser de inte goda ut.

Vecka 8 måndag

På promenad

Idag så promenerade vi iväg till en lekplats med en jättestor gunga. Alla nio barnen som var med fick plats på gungan samtidigt. Det var skönt att komma ifrån fritis ett tag.

Vecka 7. Må bra

Må bra

Idag tog vi in mellanmålet från matsalen till avdelningen. Barnen var med och skar grönsaker och gjorde dipper. Oj, vad de åt. Populärast blev nog vitlöksdippen. Det serverades även mjölk ,bröd och pålägg.  

Vecka 7 Fredagar

Fredagar

På fredagar har vi tillgång till datasalen mellan kl 13.30-14.15. De barn som vill går dit med en pedagog. Det blir mycket spel, men nu gör vi även en blogg tillsammans.

Vecka 7 Kroko

kroko

Hej, om ni vill göra en krokodil så ska du göra som jag säjer ta kartong och
tidningspapper sen tar du tapetklister
HÄLSAR C.

Välkommen till vår nya fritisblogg. Här kommer vi att skriva lite om vår verksamhet, Barnen ska vara delaktiga om vad som ska vara med i bloggen så när vi har datasalen på fredagar kommer vi att göra ett nytt inlägg var vecka. Det blir samtidigt en sammanfattning av veckan och barnen får turas om att skriva i den. Här ovan har en pojke berättat om sin krokodin som han blev jätte nöjd med.
Skriv gärna snälla komentarer till våra barn.